Exposities

31 mei 2014 t/m 24 juni 2014

Eindexamenexpositie van Bogerman en R.S.G. Magister Alvinus te Sneek

Het is al meer jaren gebruikelijk dat Beeldend Aktief Sneek (galerie BAS10) de eindexamenkandidaten in de creatieve vakken (handvaardigheid, tekenen en textiele werkvormen)   van Bogerman en RSG Magister Alvinus de gelegenheid geeft in haar expositieruimte een impressie van het eindexamenwerk te laten zien. Ook dit jaar is dat weer het geval.

Familie, vrienden en bekenden worden hierbij van harte uitgenodigd het werk van de leerlingen, waarvan sommige op het punt staan naar de kunstacademie te gaan, te komen bekijken.

De leerlingen krijgen op school een aantal onderwerpen waar zij een keuze uit moeten maken en het is boeiend en verrassend om te zien hoe de jonge mensen dat naar kunnen, beleven en naar eigen tijdsbesef uitbeelden. Het is echt van harte aan te bevelen om te komen kijken wat men op zo jonge leeftijd presteert.

Dit past ook volledig in het beleid van BAS die mede tot doel heeft belangstelling voor beeldende kunst te bevorderen en mensen van alle leeftijden met zoveel mogelijk vormen van beeldende kunst in aanraking te brengen.

Dit is de laatste tentoonstelling die BAS10 in haar oude en vertrouwde galerie aan de Marktstraat laat zien. De komende maanden vindt de verhuizing plaats naar het nieuwe onderkomen op Suupmarkt 10 in Sneek. Momenteel wordt er hard door de aannemer en vrijwilligers gewerkt om de nieuwe ruimte geschikt te maken. De naam van de galerie van Stichting Beeldend Aktief Sneek verandert dan in galerie “BAS 10“.

De eindexamenexpositie wordt zaterdag 31 mei om 16.00 uur geopend en duurt t/m dinsdag 24 juni 2014. Openingstijden zijn dinsdags t/m vrijdags van 13.00 – 17.00 uur en zaterdags van 12.00 – 16.00 uur. U bent van harte welkom.

foto Bogerman eindexamenwerk 4 foto Bogerman 2014 eindexamenwerk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto RSG Magister Alvinus 2014 eindexamenwerk I foto eindexamen Bogerman RSG Magister Alvinus Sneek 2014 hv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto Bogerman eindexamenwerk 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto Bogerman 2014 eindexamenwerk Folkert-Jan van der Pol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto RSG Magister Alvinus 2014 eindexamenwerk (4)