Exposities

20 december 2014 t/m 27 januari 2015

Thematentoonstelling “ Winterpoëzie “ in galerie BAS 10

Vanaf zaterdag 20 december 2014 is in Galerie BAS 10 te Sneek de tentoonstelling ‘Winterpoëzie’ te zien. Voor de kunstenaars Vrienden van de stichting die bij onze galerie zijn aangesloten is het een goede gewoonte dat zij ten minste 1x per jaar de gelegenheid krijgen via een thematentoonstelling hun werk te exposeren. Het belooft ook deze keer een fraaie en heel diverse tentoonstelling te worden van zo’n meer dan dertig exposanten. I.v.m. het thema van dit jaar staat er tijdens deze expositie een winterboom in de galerie met daarin allerlei soorten kleine kunstwerkjes.

Galerie BAS 10 bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. Even zag het ernaar uit dat BAS, vanwege het stopzetten van de gemeentelijke subsidie, zou verdwijnen. Het tegendeel is echter gebeurd. Door een royaal gebaar van de Stichting Oud Sneek en tal van andere donoren is BAS 10 een nieuw leven begonnen in het oudste en bijzonder fraai gerestaureerde woonhuis van Sneek, Suupmarkt 10. Een bezoek meer dan waard!

De opening van de tentoonstelling ‘Winterpoëzie’ vindt plaats op zaterdag 20 december om 16.00 uur in de galerie aan de Suupmarkt 10 en zal duren t/m 27 januari.

 

Raambiljet  Winterpoezie,   2014