Exposities

14 september 2013 t/m 29 oktober 2013

Grote Salon ten bate van BAS10

De kunstwereld wordt opgeschud door de overheid. Subsidies worden afgebouwd en kunstinstellingen moeten maar bewijzen dat ze bestaansrecht hebben.

Beeldend Aktief Sneek , dat destijds werd opgericht door een aantal kunstenaars in de regio , dreigt in die negatieve maalstroom te worden meegenomen . Dit ondanks het feit dat ze al jaren een duidelijke plaats heeft veroverd als o.a. podium voor aanstormend talent, instelling voor kunsteducatie en platform voor kunstenaars enz.

Het zijn nu ook weer de kunstenaars die in actie komen voor behoud van BAS10. Een zestigtal beeldend kunstenaars heeft toegezegd belangeloos een of meer kunstwerken te zullen afstaan voor verkoop ten bate van BAS. Voor het bestuur van de Stichting Beeldend Aktief Sneek is dit een hartverwarmende actie en het hoopt dat mede daardoor BAS10 haar plaats in de regio behoudt.

Vanaf 14 september tot en met 29 oktober zal er in eigen galerie aan de Marktstraat nr.3 daarom een Grote Salon zijn met een ruime verscheidenheid aan beschikbaar gestelde kunstwerken. Grote variatie en aantrekkelijke prijzen. Contant kunnen kopers direct het gekochte meenemen.

De tentoonstelling werd geopend met woorden van Huub Mous. U  kunt de gehele tekst nog een doorlezen door hier te klikken.

Het stichtingsbestuur hoopt dat u als cultuurliefhebber een bezoek aan deze Salon komt brengen .U bent allemaal van harte welkom.

Enkele beelden van de opening