Exposities

29 april 2017 t/m 27 mei 2017

Galerie BAS10 viert haar 30 jarig bestaan !

Op zaterdag 29 april vindt in galerie BAS10 een bijzondere opening plaats. De galerie bestaat namelijk 30 jaar en dat wil we vieren. Wat in 1987 begon als ontmoetingsplaats voor locale kunstenaars, groeide al snel uit tot een volwaardige galerie. De allereerste in Sneek.
In 1991 werd de vereniging een stichting  met de naam Beeldend Aktief Sneek. Met als doelstelling: het bevorderen van de belangstelling voor kunst, met name voor de beeldende kunst, in de ruimste zin van het woord. De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van exposities. BAS heeft geen winstoogmerk en wil een ontmoetingsplaats zijn voor kunstenaars en kunstliefhebbers van jong tot oud. Galerie BAS10 heeft zijn plaats in het culturele leven van Sneek en ver daar buiten inmiddels wel bewezen.

Vrienden van BAS, aan de galerie verbonden kunstenaars, Bascule Art ,de ISK (Internationale Schakelklas), RSG Magister Alvinus en Bogerman Sneek, de Julianaschool en de Koningin Wilhelminaschool uit Sneek exposeren kunstwerken van 30 bij 30 cm.
Tijdens de expositie “30 jaar BAS”  zijn er maar liefst meer dan 200 werken te zien!
Kortom een bijzondere en feestelijke expositie.
De opening op zaterdag 29 april is doorlopend van 14.00 tot 17.00 uur.
Wethouder van cultuur Mirjam Bakker zal om 15.00 uur een openingswoord houden.
Er is muziek van de Fryske folkband: Reizger

We nodigen u hierbij uit om dit heugelijke feit met ons te komen vieren.
Iedereen is van harte welkom! De expositie duurt tot en met 27 mei.